W.6 Busy, busy, busy!

Leestijd: 1 minuut

Het is maandag al laat in de ochtend, als ik na een druk weekend wakker word van mijn wekker. Ik werp een blik op mijn telefoon en zie tot mijn grote vreugde dat mijn broertje (Caleb) in 1 keer geslaagd is voor zijn rijbewijs! Ik ben echt zo super trots op hem! Het komt ook erg goed uit, omdat papa en Caleb, nadat Caleb dinsdag z’n laatste havo-examen heeft, donderdag met de auto naar Gambia vertrekken!

We zijn deze week druk met ‘Project Boxen’. Alle ziekenhuismaterialen die vanuit Nederland zijn opgestuurd, zijn opgeslagen in kartonnen dozen. Het is de bedoeling dat alle spullen gesorteerd worden en nieuwe plastic boxen worden gedaan. Een hele klus, maar ook wel voldoening-gevend.

Vanmorgen weer naar de kerk gegaan. Helaas doet de stroom het daar nog steeds niet waardoor het verschrikkelijk warm is omdat de ventilators aan het plafond niet aan kunnen, maar desondanks was het weer een mooie dienst. Omdat de ramadan gisteren is begonnen, is het overal stil en uitgestorven, maar gelukkig kan dat mijn pret niet drukken. Het leven in Afrika is ontzettend genieten, echt onbeschrijfelijk mooi!

Geschreven door Daphne van Wingerden

28 mei 2017

0 reacties

Vergelijkbare blogs…

The End

The End

BEEP, BEEP, BEEP! Het is vrijdagochtend, 4.30 u. Ik tuur in het donker m'n vertrouwde slaapkamer rond. Toen we...

Laatste loodjes

Laatste loodjes

Met kleine snelle pasjes sprint de man naar het autoraampje, grist de smartphone uit de handen van de bestuurder,...

Special Encounter

Special Encounter

Ik loop snel even naar huis (5 minuten vanaf het ziekenhuis) om m'n oplader te halen, als er een grote stofwolk...

nl_NLNederlands