A Merry Christmas

Leestijd: 3 minuten

Maandag en dinsdag hebben we naast worship en wat praktische zaken regelen voor de outreach, tijd besteed aan het klaarzetten en het versieren van de tafels en de ruimte, want woensdag was het natuurlijk kerst! En wat was het geweldig! ’s Morgens met de hele DTS naar het strand gegaan voor een BBQ ontbijt; eieren, worstjes, bacon, toast, etc. Vervolgens hebben we tijd genomen voor worship en we hebben het kerstverhaal gelezen. Na een frisse duik in de zee en een leuke wandeling terug, hadden we om 13:00u een uitgebreide lunch met de hele basis (205 man). Super gezellige sfeer, zang & dans optredens tussendoor, cadeautjes en goede gesprekken. ’s Avonds hebben we de dag leuk afgesloten door verstoppertje te spelen, gebruik makend van alle gebouwen van de campus!

Op tweede kerstdag zijn we begonnen met worship en intercession met ons outreachteam. Na de lunch zijn we met zo’n 35 man naar Crystal Creek geweest, een geweldig meertje in de bergen, tussen de rotsen! Hoewel het wat regenachtig was en de zon die dag niet scheen (uitzondering!) was de temperatuur alsnog heerlijk om te zwemmen en van de rotsen te springen.

Na een geweldige avond op Castle Hill (de berg achter de basis) waar we die avond met het team voor de stad hebben gebeden, waren we zaterdagochtend klaar om naar Airlie beach te gaan voor onze tweede outreach. Hoewel het ontbijt al om 7.30 u was, vertrokken we uiteindelijk met een uur vertraging om 9.30 u. Na een lange maar gezellige roadtrip (met wat file & een doodlopende sluiproute) arriveerden we om 14:00 u op de YWAM WhiteSunday Base (270 km verderop) waar we komende week zullen doorbrengen! We werden hartelijk ontvangen door het YWAM-team van de base. Na een gezellige maaltijd met z’n allen en een leuk potje rugby in het zwembad was het tijd om terug te gaan naar ons nieuwe verblijf. We slapen in verschillende huizen vlak bij elkaar wat een erg gezellige en huiselijke sfeer met zich meebrengt.

Vandaag (zondag) zijn we ’s morgens naar de kerk geweest, vervolgens kregen we les van Dave over evangelisatie (wat we komende week in praktijk zullen brengen!)

Ik hoop dat jullie een fijne kerst hebben gehad en een leuke jaarwisseling tegemoet zullen gaan!

Geschreven door Daphne van Wingerden

29 december 2019

2 Reacties

 1. Erik van Halsema

  Hoi Daphne, leuk om al he belevenissen weer te lezen. Mooie plek daar hoor. Jij ook een fijne jaarwisseling !

  Groet,
  Erik

 2. Ans Franken

  Lieve Daphne,
  Ik heb eindelijk door hoe ik mijn antwoord aan jou kan verzenden. Waarschijnlijk heb je mijn vorige reactie niet ontvangen.
  Ik heb genoten van je verslag. Heel wat leuker dan mijn Bijbelschool!!!
  Geniet ervan en groei ‘als kool’.
  Ans

Vergelijkbare blogs…

The End

The End

BEEP, BEEP, BEEP! Het is vrijdagochtend, 4.30 u. Ik tuur in het donker m'n vertrouwde slaapkamer rond. Toen we...

Laatste loodjes

Laatste loodjes

Met kleine snelle pasjes sprint de man naar het autoraampje, grist de smartphone uit de handen van de bestuurder,...

Special Encounter

Special Encounter

Ik loop snel even naar huis (5 minuten vanaf het ziekenhuis) om m'n oplader te halen, als er een grote stofwolk...

nl_NLNederlands